Publicerad den

Värna om personalen med fruktkorgar och tänk klimatsmart

Miljön och klimatet blir allt mer påverkat och det är viktigt om man har ett företag att bidra med de åtgärder man kan. Äger man ett kontor är det viktigt att man ser till att skaffa kärl för källsortering, köpa in återvunnet kontorsmaterial, eller använda energisnåla lösningar kring belysning och annan elektronik. Som chef ska man även se till att personalen verkligen trivs i alla lägen. Något som då kan uppskattas är att man regelbundet beställer fruktkorgar för en gladare personal.

Goda fruktkorgar och miljöarbete på kontoret

Det är en stor fördel att kunna beställa fruktkorgar och det gör man smidigt genom företaget fruktleveransen. På hemsidan fruktleveransen.se kan man gå in och beställa fruktkorgar i varierande storlekar och med olika blandat fruktinnehåll. Fördelen med att beställa via fruktleveransen.se, är att man kan välja om man vill ha en enstaka fruktkorg, eller regelbundna leveranser. På Fruktleveransens hemsida, kan man också välja fruktpåsar med utvald frukt och all frukt är av högsta kvalitet, eller finns som ekologiska alternativ. För att få en personal som är pigga och glada, kan fruktkorgar med frukt av hög kvalitet vara ett smart alternativ till verksamheten. För en trivsam miljö på kontoret och arbetsplatsen är det också viktigt att källsortera och tänka miljömedvetet för både arbetsmiljön, samt för klimatet ur ett större perspektiv.

Miljöarbete på kontoret viktigt

När det kommer till miljöarbete på ett kontor, ska man som ledande chef vara medveten om att energiförbrukningen är den faktor som påverkar miljön störst. Med dagens energikriser och klimatpåverkan, är det mycket viktigt att installera miljövänlig LED-belysning till kontoret vilket också spar pengar och på miljön. När det kommer till källsortering, gäller det att man har kärl för plast då många medarbetare kan ta med sig färdigrätter med plastförpackningar till lunch. Man ska även tänka på att separera papper, elektronik, matrester och mycket mer. Precis som det är lika viktigt att källsortera, ska man också se till att se över eventuella val av transportfirmor för till exempel kontorsmaterial. Ett miljövänligt kontor bör alltid se till att välja en leverantör som värnar om miljön med till exempel ellastbilar.

Ett miljömedvetet företag och kontor kan skapa en bättre trivsamhet genom att personalen vet om att man värnar om miljön. Att även beställa härliga fruktkorgar regelbundet till personalen, skapar trivsel och en känsla av uppskattning. Genom Företaget Fruktleveransen kan man också beställa godiskorgar med godis av hög kvalitet. Det går även bra att beställa noggrant komponerade presentkorgar med frukt och godis om någon i personalen kanske fyller år.